De prijzen

Borgsom
€550,00

De waarborgsom wordt na aftrek van energiekosten, eindschoonmaak, eventuele was(machine)kosten en mogelijke toegebrachte schade, binnen 14 dagen na einde van de verhuurperiode via de bank gerestitueerd

Schoonmaak
€135,00

Wordt verrekend met de borg.

Elektra
€ 0,55 kWh

Naar verbuik.

Wordt verrekend met de borg

Linnengoed €15,00 p.p.

1 Onderlaken
1 Dekbedovertrek
1 Kussensloop
1 Badlaken
2 Badhanddoeken
2 Washandjes

Per persoon (ter plaatse betalen)

Water
€0,40 p.p.p.n

Per persoon, per nacht.

De kosten voor het water zijn enorm gestegen, waardoor dit helaas moet worden doorberekend. Dit heeft ook steeds meer te maken met de schaarste ervan tijdens droge zomers. Bij gebroken weken wordt naar rato berrekend.

Toelichting op de prijzen

 

Casa Ana is geschikt voor 8 personen, maar maximaal 6 volwassenen en 2 kinderen tot 10 jaar.

Één baby tot 2 jaar wordt niet meegerekend als persoon. Er is een campingbedje en een kinderstoel aanwezig en kosten niets extra.

Kijk ook naar de uitgebreide tariefopties, waar kortingen gelden bij huur van meer dan 2 weken! Speciaal voor overwinteraars!

De week van 1 oktober t/m 8 oktober 2022 heeft een speciale prijs van 235 euro, maar geldt alleen in combinatie met een aaneengesloten geboekte week voor de originele prijs voorafgaand aan deze week.

De wisseldag is standaard op zaterdag, maar kan in overleg met de eigenaar misschien wel naar een andere dag worden verplaatst. Hierdoor kunnen wellicht goedkopere vliegtickets mogelijk zijn. Klik dan op “stel een vraag aan de verhuurder”. De prijzen worden dan naar rato verrekend.


Gratis WiFi.

Aankomst: na 15.00 uur
Vertrek: voor 11.00 uur

Het kan natuurlijk voorkomen dat u op grond van persoonlijke omstandigheden een huurovereenkomst niet kunt nakomen. Conform onze huurvoorwaarden zijn er kosten aan annuleren verbonden. Het is raadzaam om u af te vragen of een annuleringsverzekering eventueel bij uw wensen past. Micazu biedt deze mogelijkheid aan.