Locatie

Adres en contactgegevens:

Familie Kleian

  • Urbanizacion llano de los pastores
    Calle Poniente 3
  • 03111 Busot Alicante
  • Spanje

 

Tel. 0034(0)965698037

Mobiel: 0034(0)690068890

Email: info@kleian.com

Routebeschrijving

Allereerst is een auto noodzakelijk tijdens uw verblijf. Het huren van een auto kan via internet vanuit Nederland, zodat uw huurauto bij aankomst op de vlieghaven al klaar staat. Zie bijvoorbeeld google “goedkope autohuur Alicante”.

Routebeschrijving vanaf vlieghaven Alicante:
Volg de witte borden A70 richting Valencia en blijf de weg volgen (niet Valencia peaje volgen). Vervolgens de CV-800 richting Jijona (Xixona) volgen, dit is afslag 1 direct na de tunnel. Dan de 2e splitsing links aanhouden richting Bonalba/Busot. Busot blijven volgen, dus bij de T-splitsing rechtsaf de CV 773 op en bij de rotonde 3/4 en bij de volgende rotonde 2/3 rond nog steeds richting Busot. Vervolgens bij de T-splitsing weer rechtsaf, is ook de CV 773 en deze alsmaar blijven volgen. Direct aan het einde van de tomatenkassen aan de linkerzijde, linksaf. Dit wordt aangegeven door een groen bord Llano de los Pastores en door een wit bord “Meson la Estrella”. Volg de weg langs het natuurgebied en neem de 2e straat rechts (schuin tegenover Meson la Estrella), dit is een doodlopende straat. Bel bij het 2e huis aan de linkerzijde, bestemming bereikt. Als de villa ondanks de routebeschrijving niet kan worden gevonden, bel dan +34690068890 zodat begeleiding kan worden geboden. Ons adres: Urbanizaci√≥n Llanos de los Pastores, Calle Poniente 3, 03111 Busot, Alicante.

Vanuit Nederland met de auto zijn meerdere routes mogelijk, zowel via de tolwegen, maar ook via perfecte routes zonder tol. Persoonlijke voorkeur speelt hierin een rol.